Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor muziek. Dat komt natuurlijk omdat ik met muziek ben opgegroeid. M'n vader speelde in een bandje en m'n moeder houdt nog steeds meer van de radio dan van de tv. M'n vader speelde middle of the road met wat lichte country er tussendoor. En m'n moeder's favoriete band was Queen. Dat heeft geresulteerd in een brede muzieksmaak aan mijn kant. Ik hou van muziek in het algemeen en country in het bijzonder. Mijn moeder vond country ook wel leuk en dus hebben we (na het zien van een groepje dansers in country kleding op een Truckstar festival in Assen)  besloten dat zodra we hoorden van een linedance groepje in Weesp dat we daar zouden gaan dansen. Dat duurde niet heel erg lang en al gauw dansten we bij de Horse Shoe Specials (daar refereert het steigerende paard op m'n hoed nu nog steeds aan). Na een tijdje ging iemand die in Weesp danste verhuizen naar Almere en was daar alvast op zoek gegaan naar een groep waar hij kon dansen. Hij had een leuk groepje gevonden en vroeg mij een keer mee te gaan. Zo ben ik in contact gekomen met Daan Geelen. Het waren leuke lessen met een leuke groep mensen, dus besloot ik elke vrijdag naar Manege Pampushout te gaan om daar te dansen. Al gauw was er in de Manege eigenlijk geen ruimte meer voor iedereen, dus na overleg met Buurthuis Stedenpunt (waar op maandag en woensdag al les werd gegeven door Daan) was ruimte voor ons op vrijdagavond.

 

Hier begon ik cd's mee te nemen met dansen die ik had geleerd in Weesp. Van de DJ die Daan op dat moment had heb ik toch wel wat opgestoken, vooral op het gebied van een feestje bouwen (bedankt Cees!). Ik nam steeds meer muziek mee en vanwege het werk van Cees werd ik steeds meer gevraagd om het van hem over te nemen omdat hij naar z'n werk moest. Na enkele omzwervingen van de toen NHCD - Almere nu Stars & Stripes, draai ik 3 avonden in de week voor Daan (zie ook de Agenda). De groep in Weesp heeft altijd blijven bestaan en in het begin ging ik ook daar naartoe, maar dat werd steeds minder. Tot het moment kwam dat Carrie en Ronald te kennen gaven dat ze het genoeg vonden en dat ze gingen stoppen. Paniek op de club! Wie moet het nou gaan doen? Na een telefoontje naar mij en enkele dagen bedenktijd heb ik ja gezegd en met de Texas Stampede Dancers (nieuwe leiding, nieuwe naam) gaat het steeds beter. Wij dansen nu ook in een manege en dat heeft Daan uiteindelijk ook geen windeieren gelegd, dus wie weet waar we terecht komen?

 

Ondertussen heeft het werk als DJ niet stil gelegen en dat heeft geresulteerd in dat je me regelmatig bezig kan zien bij de Western Experience en komend jaar voor de 5e keer op Sluis en Bruggenfeest in Weesp. Omdat ik in deze hoek bezig wil blijven heb ik een opleiding gevolgd zodat ik wat meer kennis op technisch gebied heb. Dat heeft ondertussen geresulteerd in een plaatsje bij Radio Weesp als technicus bij het programma Lokaal Centraal.